divendres, 10 d’abril del 2015

Habitatge 1

Com ja que explicat en l'anterior entrada a disseny em estat practicant el disseny d'interior. Per això, a l'hora de practicar els plànols en van presentar l'activitat d'habitatge 1.
En aquest exercici ens feien practicar l'escala de reducció. A partir d'un perímetre que ens donaven, havíem de distribuir en aquest  dues habitacions, un menjador, una cuina i un bany complert, tot passat a escala 1/50. 
Amb aquesta activitat va aprendre ha utilitza l'escala i quines eren més adequades per aquest tipus d'exercici, a conscienciar-nos de conceptes de distribució, com es representaven els mobles i altres elements d'un habitatge, i quines mesures més o menys tenen aquest elements. Bàsicament a assentar els fonament de com realitzar plànols.


Làmina DIN A3. Llapis de mina 0.5 i llapis B1.


Com podem es pot observar en la imatge vaig optar per una distribució diàfana inspirada en les cases americanes que tan de moda estan actualment. En la làmina tinc algun error d'escala, però per sort al ser una làmina de assentar fonament és el millor moment per aprendreu.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada