divendres, 8 de maig del 2015

Durant aquest trimestre a classe de dibuix artístic em estat alternant dos activitats, activitats de síntesis i dibuix a l’exterior.

Per a practicar les perspectives còniques, tan d’un com de dos punts de fuga, i els dibuixos de vegetació la millor manera d’aprendre és dibuixar del natural per això vam estar sortint al carrer durant 4 seccions de classe.  En aquest dibuixos buscàvem practicar les tècniques de perspectiva però també aprendre a interpretar espais, trobar uns tècnica gràfica en la qual ens trobéssim còmodes i, fóssim ràpids i expressius, aprenguéssim a donar profunditat a mesura de plans, etc.

Aquests són dos exemples dels dibuixos d’exterior:

 Bolígraf. Làmina DIN A3.

 Llapis de mina. La mitat d’una làmina DIN A3.


Aquest són dos exemples de probes amb diferents tècniques. En la primera el dibuix és més expressiu, tot i que no tenia el traç i els plans tan controlats. Per altre banda, en el segon dibuix el traç es més controlat i detallat, però per contra no vaig aconseguir tanta expressivitat, encara que més tard vaig donar tocs de llapis groc per dona més de joc(no va acabar de funcionar del tot). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada